Vermogensbeheer Auréus

Vandaag de dag is het onmogelijk om uw vermogen in stand te houden door middel van slechts een spaarrekening. Alleen al voor vermogensbehoud dient u uw vermogen te beleggen. Om dit succesvol te doen is een ervaren vermogensbeheerder, die kijkt naar uw persoonlijke situatie, een aantrekkelijke oplossing. Auréus biedt u deze mogelijkheid, in combinatie met de juiste beleggingsmix, een deskundig, regionaal netwerk en meer dan duizend jaar gecombineerde ervaring in vermogensbeheer.

Onze missie

Het is onze missie om cliënten te helpen om hun financiële doelen op een verantwoorde manier te bereiken. Die doelen komen samen in een portefeuille waar we voor onze cliënten kansen benutten en risico’s bewaken. Uitgangspunt daarbij zijn onze kernwaarden: verantwoord, vertrouwd en vooruitstrevend.

Verantwoord

De focus van Auréus ligt op vermogensbeheer. Beleggen is geen nevenactiviteit. Verantwoord beleggen streeft naar een zo goed mogelijke verhouding tussen risico en rendement. Transparante oplossingen die volgens ons leiden tot de beste resultaten, waarbij we eerlijk zijn over onze kosten. Wij geloven ook in maatschappelijke verantwoordelijkheid, zonder het rendement uit het oog te verliezen.

Vertrouwd

We zijn bereikbaar en betrokken en bieden persoonlijke aandacht. U heeft met echte mensen te maken die adviseren in het belang van de cliënten. De professionals van Auréus  hebben veel ervaring en kennis van zaken. Verder beleggen wij ondernemend, op basis van een duidelijke investment case en nemen het initiatief wanneer nodig.

Vooruitstrevend

Auréus biedt een unieke combinatie van individuele, passieve, actieve, publieke en private beleggingen. We zijn voorbereid op de toekomst in een veranderende wereld. Daarbij is er ook ruimte voor innovatieve beleggingen, mits die deskundig onderbouwd kunnen worden op basis van wetenschappelijke analyses. Wij combineren visie met aandacht voor de implementatie.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Menu