Over Auréus

Auréus biedt maatwerkoplossingen voor het beleggen op zowel publieke als private markten. Naast beursgenoteerde beleggingen biedt Auréus toegang tot private investeringen waaronder onroerend goed, private equity en private debt. Het tijdig signaleren van kansen en het beheersen van de risico ́s is volgens Auréus de definitie van succesvol vermogensbeheer. Ons team van experts staat u bij in een wereld vol mogelijkheden maar ook onzekerheden, om zo uw financiële toekomst gecontroleerd vorm te geven. Auréus ontzorgt, zodat u zich kunt richten op wat u écht graag doet. Vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend. Dat is hoe wij ons onderscheiden in vermogen.

  • Vertrouwd, lokaal en persoonlijk betrokken
  • Toekomstbestendig vermogensbeheer
  • Onderscheidende portefeuilles met vastgoed en private equity beleggingen

De juiste oplossing

Auréus biedt zowel vermogensbeheer als vermogensadvies. Voor elk individu en elke levensfase hebben wij de juiste oplossing. De kenmerken van onze portefeuilles zijn gebaseerd op de vragen die wij u stellen. Op basis van die inventarisatie selecteren wij samen met u de portefeuille die bij u past. Dat is dus geen standaardportefeuille, maar een portefeuille die naadloos aansluit bij uw doelstellingen en randvoorwaarden. Uitgangspunt zijn in totaal vier verschillende beleggingsbenaderingen met elk specifieke kenmerken.

Maatwerk is onze standaard

Op het gebied van beleggen is het verstandig om vooraf goed na te denken over bepaalde keuzes. Zo moet er een keuze worden gemaakt tussen passief in de index beleggen of in een actieve portefeuille die de index probeert te verslaan. De index verslaan kan in de vorm van meer rendement, maar ook door minder risico te lopen. Uiteindelijk gaat het voor elke belegger om het rendement, maar dan wel gecorrigeerd voor het gelopen risico.

Integratie duurzaamheid

U bepaalt zelf als klant zelf in welke mate duurzaam beleggen een rol speelt in uw portefeuille. Wij hebben duurzaam beleggen in ons beleggingsproces geïntegreerd, maar de meeste benaderingen hebben geen uitgesproken duurzaam karakter. Wellicht dat deze portefeuilles in de markt worden gezien als duurzaam, maar wij kunnen controverses in deze portefeuilles niet uitsluiten. Voor wie echt duurzaam wil beleggen met een positieve maatschappelijke impact, hebben wij een passende oplossing

Veelgestelde vragen over vermogensbeheer

Bekijk onze beleggingsoplossingen

Private markten

Beleggingen op ‘private markten’ bestaan uit een brede waaier aan beleggingsmogelijkheden, waarvan een groeiend aandeel kan opgenomen worden in de portefeuille van de meeste langetermijnbeleggers.

Publieke markten

Voor elk individu en elke levensfase hebben wij de juiste beleggingsoplossing.

Heeft u interesse in vermogensbeheer?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontvang tijdelijk gratis het boek “Thematisch beleggen – In de wereld na het Coronavirus”.

Menu