Voor wie

Uw financiële toekomst vertaald naar een maatwerk oplossing met passende beleggingen, dat is vermogensbeheer volgens Auréus. Verder kijken dan alleen beursbeleggingen bij een grootbank? Inzicht in de mogelijkheden van vastgoed en andere niet beurs gecorreleerde investeringen? Wij zien de kansen en beheersen de risico’s.

In welke fase
bevindt u zich?

Ik wil graag
vermogen opbouwen

De komende jaren op een kostenefficiënte manier uw vermogen opbouwen en profiteren van de mogelijkheden die de markt biedt?

Bij Aureus hebben we de kennis en ervaring om de groei van de markten efficiënt in een portefeuille te vertalen, wij zetten onze expertise in voor uw doelen.

Ik wil inkomen uit mijn vermogen

Bedrijf verkocht, eerder stoppen met werken, of genieten van het door u opgebouwde vermogen?

Bij Aureus hebben we de juiste portefeuille waarbij we na goed overleg uw inkomenswensen en het te nemen risico met elkaar afstemmen.

Ik wil mijn vermogen in stand houden/ overdragen

Ik wil mijn vermogen in stand houden/overdragen

Rendement is belangrijk, maar het in stand houden van uw vermogen en het overdragen naar de volgende generatie is de eerste prioriteit?

Bij Aureus stellen wij uw portefeuille zo samen dat deze over een generatie heen kan renderen. Wij bieden u de rust dat het vermogen voor u en uw begunstigde na inflatie in stand blijft.

Menu